Olejek Jałowcowy Zobacz większe

Olejek Jałowcowy

Nowy

/Juniperus Communis Oil/

Więcej szczegółów

8,60 zł

Opis

Pojemność 10 ml
Data ważności do 2,5 roku do 2,5 roku

Więcej informacji

OLEJEK JAŁOWCOWY /Juniperus Communis Oil/

Naturalny olejek otrzymywany z owoców oraz igieł jałowca pospolitego. Posiada właściwości antyseptyczne, przeciwbakteryjne, przeciwgrzybiczne. Obniża ciśnienie krwi i reguluje gospodarkę płynami w organizmie dlatego znajduje zastosowanie przy cellulitisie, żylakach oraz otyłości. Rozjaśnia, pobudza i wzmacnia umysł, posiada zdolności łagodzenia bólu głowy. Jest stosowany przy bólach menstruacyjnych, przy reumatyzmie i artretyzmie. Płukanie ust roztworem olejku jałowcowego niweluje nieprzyjemny oddech.

Wszystkie olejki eteryczne oferowane przez firmę ETJA są w 100% naturalne 

DZIAŁANIE

Tonizujące, antyseptyczne, wspomaga usuwanie cellulitu, odtruwające, odkażające.

SPOSÓB UŻYCIA

  • płukanka (niweluje nieprzyjemny oddech)
  • znajduje zastosowanie w kosmetykach antycellulitowych  
  • rozcieńczony dobrze wpływa na walkę z trądzikiem
  • odstrasza pchły, wszy oraz kleszcze
  • naturalne aromatyzowanie powietrza (łagodzi zmęczenie umysłowe, bezsenność)


ZAPACH

Zapach świeży, pieprzny i drzewno-korzenny

KOLOR

bezbarwny

DOBRA KOMPOZYCJA Z OLEJKIEM

Cyprysowym, olejki cytrusowe, geraniowym, lawendowym, sandałowym, rozmarynowym, sosnowym.

PRZECIWWSKAZANIA

Unikać kontaktu z oczami. Nie stosować wewnętrznie (doustnie)

PRZECHOWYWANIE

Przechowywać szczelnie zamkniętej butelce z ciemnego szkła w temperaturze pokojowej w miejscu niedostępnym dla dzieci.

KRAJ POCHODZENIA

Francja, Polska.

Opinie

Napisz opinię

Olejek Jałowcowy

Olejek Jałowcowy

/Juniperus Communis Oil/

Napisz opinię

Share