Macerat z Żywokostu Lekarskiego

Macerat z Żywokostu Lekarskiego

1 Opinie
17,00 zł
Brutto

MACERAT Z ŻWYOKOSTU LEKARSKIEGO /Symphytum Officinale Leaf in Helianthus Annuus Oil/

Najwyższej jakości macerat otrzymany w wyniku maceracji korzenia żywokostu lekarskiego. Zawiera kwasy tłuszczowe, minerały oraz alantoinę. Macerat nawilża, wygładza i zmiękcza skórę. Przyspiesza gojenie się ran oraz łagodzi obrzęki po urazie.
Pojemność: 50 ml z praktyczną pompką dozującą. 

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

Macerat z Żywokostu Lekarskiego

Macerat z Żywokostu Lekarskiego

MACERAT Z ŻWYOKOSTU LEKARSKIEGO /Symphytum Officinale Leaf in Helianthus Annuus Oil/

Najwyższej jakości macerat otrzymany w wyniku maceracji korzenia żywokostu lekarskiego. Zawiera kwasy tłuszczowe, minerały oraz alantoinę. Macerat nawilża, wygładza i zmiękcza skórę. Przyspiesza gojenie się ran oraz łagodzi obrzęki po urazie.
Pojemność: 50 ml z praktyczną pompką dozującą. 

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

OLEJ Z ŻWYOKOSTU LEKARSKIEGO /Symphytum Officinale Leaf in Helianthus Annuus Oil/

Najwyższej jakości macerat otrzymany w wyniku maceracji korzenia żywokostu lekarskiego w zimnotłoczonym oleju słonecznikowym BIO (1:3). Zawiera kwasy tłuszczowe, minerały oraz alantoinę. Macerat posiada silne właściwości antybakteryjne, przeciwzapalne, regeneracyjne i przeciwbólowe. Przyspiesza gojenie się ran oraz łagodzi obrzęki po urazie. Jest skuteczny w walce z  niedoskonałościami, zmniejsza pieczenie, łagodzi zaczerwienienie na skórze. Posiada także działanie nawilżające, wygładzające i zmiękczające. Doskonale sprawdzi się jako naturalny kosmetyk  do skóry suchej, delikatnej, wrażliwej i zniszczonej. 

SPOSOBY UŻYCIA 

stosować w rozcieńczeniu z innym olejem przy pielęgnacji skóry całego ciała i twarzy

składnik wielu kosmetyków o właściwościach regeneracyjnych i do pielęgnacji ciała 

dodatek oliwki do masażu ciała po urazie stawów 

pielęgnacja włosów zniszczonych i suchych – polecany w połączeniu z oleje rycynowym BIO 

dodatek do nawilżającej kąpieli 

składnik wielu kremów, balsamów, odżywek i peelingów 

PRZECHOWYWANIE

Przechowywać w chłodnym miejscu lub w temperaturze pokojowej bez nasłonecznienia 

POCHODZENIE

Kraje Europy

Olej kosmetyczny (MACERAT) Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

 

Pojemność
50 ml
1 Opinie

Ratunek dla skóry
Kupiłam ten Macerat patrząc głównie przez Atopowe zapalenie skóry które posiadam. Z ręką na sercu mogę polecić ponieważ po każdym użyciu duża, czerwona oraz swędzącą plama stawała się coraz mniejszą i mniej swędząca plamą. Skóra również nie jest tak sucha jak była. Szybko się wchłania i nie zostawia tłustych plam.
on

Brak metod dostawy dla tego produktu.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

3 Polecane produkty z tej samej kategorii

Akceptuję regulamin oraz politykę prywatności sklepu.