Naturalny Olej Brzoskwiniowy
Naturalny Olej Brzoskwiniowy
Naturalny Olej Brzoskwiniowy
Naturalny Olej Brzoskwiniowy

Olej Brzoskwiniowy

1 Opinie
11,00 zł
Brutto

NATURLANY OLEJ BRZOSKWINIOWY /Prunus Persica (Peach) Kernel Oil/

Zawiera wysoką wartość kwasów NNKT w tym kwas omega -6-9. Zmiękcza naskórek, działa ochronnie, poprawia kondycję zmęczonej cery oraz delikatnie rozszerzone pory. Doskonały do każdego rodzaju skóry, również wrażliwej skóry dzieci. 
Pojemność 50 ml z praktyczną pompką dozującą. 

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

Olej Brzoskwiniowy

Olej Brzoskwiniowy

NATURLANY OLEJ BRZOSKWINIOWY /Prunus Persica (Peach) Kernel Oil/

Zawiera wysoką wartość kwasów NNKT w tym kwas omega -6-9. Zmiękcza naskórek, działa ochronnie, poprawia kondycję zmęczonej cery oraz delikatnie rozszerzone pory. Doskonały do każdego rodzaju skóry, również wrażliwej skóry dzieci. 
Pojemność 50 ml z praktyczną pompką dozującą. 

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

BRZOSKWINIA ZWYCZAJNA  (Prunus persica)

Gatunek rośliny należący do rodziny różowatych. Najprawdopodobniej roślina pochodzi z północno-wschodnich i środkowych Chin. Występuję tylko w odmianie uprawnej. Drzew brzoskwini rośnie do 6 metrów wysokości i  średnio żyję do 30 lat. Owoce brzoskwini o masie 100-200 są koloru żółtego z miejscowymi czerwonymi rumieńcami. W środku owocu znajduję się pestka, z której otrzymuję się jasnożółty olej roślinny o dość rzadkiej konsystencji.

NATURLANY OLEJ BRZOSKWINIOWY/ Prunus Persica (Peach) Kernel Oil/

Naturalny, kosmetyczny, filtrowany olej z pestek brzoskwini otrzymywany w wyniku tłoczenia na zimno. Lekki olej podobny w składzie do oleju ze słodkich migdałów. Zawiera wysoką zawartość kwasów NNKT w tym kwas omega -6,9. Zmiękcza naskórek, działa ochronnie, poprawia kondycję zmęczonej cery oraz delikatnie ściąga rozszerzone pory. Doskonały do każdego rodzaju skóry, również wrażliwej skóry dzieci.

Olej brzoskwiniowy oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny. Produkt przebadany dermatologicznie. 

SPOSÓB UŻYCIA

  • może być używany bezpośrednio na skórę jako oliwka do ciała.
  • stosować jako bazę do masażu
  • kąpiel nawilżająca. Do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody wlać ok 10 ml oleju (ok. jednej łyżki stołowej)
  • jako środek zmiękczający jest dobrym, delikatnym dodatkiem do kremów oraz balsamów
  • lekka formuła sprawdza się dobrze w pielęgnacji ust oraz paznokci

PRZECHOWYWANIE 

Zawsze po użyciu zakręcaj buteleczkę i przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu.

POCHODZENIE

Państwa Europy, Włochy

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Pojemność
50 ml
Data ważności
do 1,5 roku
1 Opinie

delikatny balsam
Kupiła tydzień temu. Lekka konsystencja delikatnie natłuszcza moją skórę. Traktuję jako balsam po kąpieli. Też ma przystępną cenę.
on

Brak metod dostawy dla tego produktu.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

4 Polecane produkty z tej samej kategorii

Akceptuję regulamin oraz politykę prywatności sklepu.