Olej Brzoskwiniowy
Olej Brzoskwiniowy
Olej Brzoskwiniowy
Olej Brzoskwiniowy
Olej Brzoskwiniowy
Olej Brzoskwiniowy

Olej Brzoskwiniowy

2 Opinie
16,26 zł

OLEJ BRZOSKWINIOWY /Prunus Persica (Peach) Kernel Oil/

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z pestek brzoskwini. Zawiera wysoką wartość kwasów NNKT w tym kwas omega -6-9. Zmiękcza naskórek, działa ochronnie, poprawia kondycję zmęczonej cery oraz delikatnie rozszerzone pory. 
Pojemność 50 ml z praktyczną pompką dozującą. 

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

Olej Brzoskwiniowy

Olej Brzoskwiniowy

OLEJ BRZOSKWINIOWY /Prunus Persica (Peach) Kernel Oil/

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z pestek brzoskwini. Zawiera wysoką wartość kwasów NNKT w tym kwas omega -6-9. Zmiękcza naskórek, działa ochronnie, poprawia kondycję zmęczonej cery oraz delikatnie rozszerzone pory. 
Pojemność 50 ml z praktyczną pompką dozującą. 

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

BRZOSKWINIA ZWYCZAJNA  (Prunus persica)

Gatunek rośliny należący do rodziny różowatych. Najprawdopodobniej roślina pochodzi z północno-wschodnich i środkowych Chin. Występuję tylko w odmianie uprawnej. Drzew brzoskwini rośnie do 6 metrów wysokości i średnio żyję do 30 lat. Owoce brzoskwini o masie 100-200 są koloru żółtego z miejscowymi czerwonymi rumieńcami. W środku owocu znajduję się pestka, z której otrzymuję się jasnożółty olej roślinny o dość rzadkiej konsystencji.

NATURLANY OLEJ BRZOSKWINIOWY/ Prunus Persica (Peach) Kernel Oil/

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z pestek brzoskwini. Podobny w składzie do oleju ze słodkich migdałów.  Zawiera wysoką zawartość kwasów NNKT w tym kwas omega -6,9. Zmiękcza naskórek, działa ochronnie, poprawia kondycję zmęczonej cery oraz delikatnie ściąga rozszerzone pory. Doskonały do każdego rodzaju skóry, również wrażliwej skóry dzieci.

Olej brzoskwiniowy firmy ETJA jest w 100% naturalny, nierafinowany i zimnotłoczony. Produkt przebadany dermatologicznie. 

SPOSÓB UŻYCIA

  • bezpośrednio stosować na skórę 
  • stosować jako olej bazowy do masażu
  • kąpiel nawilżająca. Do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody wlać ok 10 ml oleju (ok. jednej łyżki stołowej)
  • jako dodatek do kremów oraz balsamów. 
  • lekka formuła sprawdza się dobrze w pielęgnacji ust, włosów i paznokci

PRZECHOWYWANIE 

Zawsze po użyciu zamykać pompkę dozującą nasadką ochronną oraz starać się przechowywać olej w chłodnym i ciemnym miejscu.

POCHODZENIE

Państwa Europy, Włochy

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Pojemność
50 ml
Data ważności
do 1,5 roku
2 Opinie

Rewelacja
Ten olejek odmienił moją skórę - przez całe życie miałam problem z rozszerzonymi porami przy jednocześnie przesuszonej skórze. Stosowanie kremów tylko zaostrzało problem. Po kilku tygodniach stosowania olejku brzoskwiniowego mam piękną cerę, na której prawie nie widać porów, do tego wyrównany kolor, poprawiona elastyczność, spłycone zmarszczki. Odjęło mi z 10 lat. Coś niesamowitego, bardzo polecam, oczywiście na oczyszczoną skórę.
By Patrycja on 2023-07-19

delikatny balsam
Kupiła tydzień temu. Lekka konsystencja delikatnie natłuszcza moją skórę. Traktuję jako balsam po kąpieli. Też ma przystępną cenę.
By Anna on 2014-10-02

Brak metod dostawy dla tego produktu.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

4 Polecane produkty z tej samej kategorii