Olej z Nasion Czarnego Bzu
Olej z Nasion Czarnego Bzu
Olej z Nasion Czarnego Bzu
Olej z Nasion Czarnego Bzu
Olej z Nasion Czarnego Bzu
Olej z Nasion Czarnego Bzu

Olej z Nasion Czarnego Bzu

15,45 zł

OLEJ Z NASION CZARNEGO BZU  / INCI: Sambucus Nigra Seed Oil 

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z nasion czarnego bzu. Bardzo lekki olej zawierający duże ilości NNKT, witaminę E oraz minerały. zczególnie polecany jest osobom z cerą suchą, wrażliwą, dojrzałą i naczynkową. Regularne stosowanie oleju z pestek czarnego bzu w pielęgnacji twarzy niweluje drobne zmarszczki, utrzymuje odpowiedni poziom nawilżenia skóry.
Pojemność: 50 ml z pompką dozującą 

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

Olej z Nasion Czarnego Bzu

Olej z Nasion Czarnego Bzu

OLEJ Z NASION CZARNEGO BZU  / INCI: Sambucus Nigra Seed Oil 

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z nasion czarnego bzu. Bardzo lekki olej zawierający duże ilości NNKT, witaminę E oraz minerały. zczególnie polecany jest osobom z cerą suchą, wrażliwą, dojrzałą i naczynkową. Regularne stosowanie oleju z pestek czarnego bzu w pielęgnacji twarzy niweluje drobne zmarszczki, utrzymuje odpowiedni poziom nawilżenia skóry.
Pojemność: 50 ml z pompką dozującą 

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

OLEJ Z NASION CZARNEGO BZU  / INCI: Sambucus Nigra Seed Oil 

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z nasion czarnego bzu. Bardzo lekki olej zawierający duże ilości NNKT, witaminę E oraz minerały. Ceniony jest zwłaszcza za silne właściwości antybakteryjne, ale także nawilżające, regenerujące, ujędrniające i przeciwzmarszczkowe - niweluje drobne zmarszczki. Reguluje i normalizuje gospodarkę lipidową w skórze, upłynnia sebum i oczyszcza pory, a także zapobiega powstawaniu zmian trądzikowych. Doskonały do każdego rodzaju skóry, szczególnie polecany jest osobom z cerą suchą, wrażliwą, dojrzałą i naczynkową.

Olej z nasion czarnego bzu ETJA jest w 100% naturalny, nierafinowany i tłoczony na zimno z surowców ekologicznych. Posiada certyfikat jakości, kartę bezpieczeństwa i  rejestrację w bazie CPNP. Produkt przebadany dermatologicznie.

NIE ZAWIERA PARABENÓW, KONSERWANTÓW I BARWNIKÓW !

SPOSÓB UŻYCIA:

  • stosować bezpośrednio na suchą lub lekko wilgotną po kąpieli skórę - należy do grupy lekkich olejów, jest łatwo absorbowany i nie pozostawia tłustego filmu po aplikacji,
  • jako pielęgnacyjny olejek do twarzy stosowany solo - kilka kropli rozetrzyj w dłoniach i wcieraj w skórę twarzy, okolicę oczu i dekoltu, 
  • masaż ujędrniający we własnym zakresie –  warto łączyć z innym olejem bazowym np. ze słodkich migdałów,
  • jako odżywczy olejek do włosów wysokoporowatych, bardzo suchych i zniszczonych. Wcierać niewielką ilość na 30-60 minut przed myciem głowy,
  • kąpiel silnie nawilżająco-regenerująca suchą skórę – dodaj ok. 5 ml (5-6 naciśnięć pompką dozującą) do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody. Czas kąpieli do 25 minut. Można łączyć z ulubionymi olejkami eterycznymi np. ze 100% naturalny olejkiem grejpfrutowym,
  • jako składnik maseczek z glinką – działanie przeciwzmarszczkowe, 
  • jako dodatek do ulubionych kremów i balsamów do ciała,
  • jako regenerujący i naprawczy dodatek w kondycjonerach do włosów – połącz kilka kropli na dłoni z kilkoma ml kondycjonera i nakładaj na włosy. Po 5 minutach spłucz włosy wodą, 
  • bezpośrednie stosowanie na suche lub wilgotne włosy. Nakładać 30 minut przez spłukiwaniem,
  • pielęgnacja i zabezpieczenie końcówek włosów – bardzo małą ilość (1-2 krople) wcierać w suche końcówki włosów,
  • jako olejek pielęgnujący, wcierany w zniszczoną skórę rąk i paznokcie.

PRZECHOWYWANIE

Zawsze po użyciu zamykać pompkę dozującą nasadką ochronną oraz starać się przechowywać olej w chłodnym i ciemnym miejscu.

POCHODZENIE 

Polska 

Pojemność
50 ml
Data ważności
do 1,5 roku
No reviews

Brak metod dostawy dla tego produktu.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

4 Polecane produkty z tej samej kategorii