Olej Marula
Olej Marula
Olej Marula

Olej Marula

1 Ocen
27,64 zł

NATURALNY OLEJ MARULA /Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil/

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z nasion owoców drzewa marula pochodzących z dzikich upraw. Zawiera znaczne ilości NNKT oraz witaminy C, E i flawonoidy. Szybko się wchłania oraz dostosowuje do struktury skóry. Delikatnie nawilża, poprawia elastyczność skóry oraz redukuje zmiany trądzikowe, blizny i przebarwienia. Spłyca i wygładza głębokie zmarszczki. 
Pojemność: 50 ml z praktyczną pompką dozującą

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

Olej Marula

Olej Marula

NATURALNY OLEJ MARULA /Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil/

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z nasion owoców drzewa marula pochodzących z dzikich upraw. Zawiera znaczne ilości NNKT oraz witaminy C, E i flawonoidy. Szybko się wchłania oraz dostosowuje do struktury skóry. Delikatnie nawilża, poprawia elastyczność skóry oraz redukuje zmiany trądzikowe, blizny i przebarwienia. Spłyca i wygładza głębokie zmarszczki. 
Pojemność: 50 ml z praktyczną pompką dozującą

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

OLEJ MARULA /Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil/

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z nasion owoców drzewa marula pochodzących z dzikich upraw. Zawiera znaczne ilości NNKT oraz witaminy C, E i flawonoidy. Lekki olej o silnym działaniu antyoksydacyjnym. Szybko się wchłania oraz dostosowuje do struktury skóry. Delikatnie nawilża, poprawia elastyczność skóry, chroni przed rozkładem kolagenu. Redukuje zmiany trądzikowe, blizny i przebarwienia. Polecany do masażu jako kuracja na rozstępy i cellulit. Spłyca i wygładza głębokie zmarszczki. Doskonały do skóry zniszczonej, suchej, wrażliwej, łuszczycy i egzemy. 

Olej marula oferowany przez firmę ETJA jest zimnotłoczony, nierafinowany i w 100% naturalny. Produkt przebadany dermatologicznie. 

SPOSÓB UŻYCIA

  • stosować bezpośrednio na skórę całego ciała,
  • delikatnie wcierać niewielką ilość w wilgotną skórę twarzy
  • dodatek do serum przeciwstarzeniowych,
  •  masaż jako kuracja na rozstępy i cellulit,
  • dodatek do kremów i balsamów,
  • jako olej na końcówki włosów, zabezpieczy przed ich rozdwajaniem 
  • kąpiel - do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody dodać 10 ml oleju. Kąpać się 15-20 minut,
  • dzięki odporności na utlenianie stanowi dobrą bazę dla innych olejów nośnikowych

PRZECHOWYWANIE

Zawsze po użyciu zamykać pompkę dozującą nasadką ochronną oraz starać się przechowywać olej w chłodnym i ciemnym miejscu.

POCHODZENIE

Afryka

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości. 

Pojemność
50 ml
Data ważności
do 1,5 roku
1 Opinie

Zadowolona
Olejek ładnie się wchłania w skórę.
dnia

Brak metod dostawy dla tego produktu.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

4 Polecane produkty z tej samej kategorii

Akceptuję regulamin oraz politykę prywatności sklepu.